28 d’oct. 2014

PROJECTE: SEGUINT LA BARCELONA WORLD RACE


Aquest curs la nostra escola participa en el programa educatiu BARCELONA WORLD RACE, un programa que va dirigit a escolars d'educació primària i secundària, i que compta amb la col·laboració de l'Àrea TAC (Tecnologies per a l'Aprenentatge i el Coneixement) del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i està supervisada i avaluada per la Universitat de Barcelona.

La Barcelona World Race és la volta al món a vela sense escales en equips de dues persones.  El tret de sortida serà el proper 31 de desembre des de Barcelona.  Aprofitant aquesta competició, els nostres alumnes tindran l’oportunitat de fer un seguit d’activitats, com per exemple, xerrades a càrrec de navegants o participar en el concurs de pòsters "Oceà viu, planeta viu", a més a més, comptarem amb la possibilitat de completar el currículum escolar amb fitxes en què els alumnes treballaran diverses competències (geografia, física, matemàtiques, llengua i història, entre d'altres) a través del seguiment de la Barcelona World Race, al voltant de tres eixos: planeta mar, ésser humà i navegació. 

El passat dimecres 22 d’octubre, la directora  i dues mestres de la nostra escola (Àngels Gallego i Teresa Piquer) van anar al Centre d’Interpretació de la BWR a Barcelona per assistir a l’acte institucional on ens van lliurar les maletes pedagògiques.

La nostra escola forma part de les més de mil escoles que hi participen a tot el territori i fora del país.

Sota el lema DONEM-LI LA VOLTA AL MÓN engeguem aquest projecte amb molta energia i il·lusió i esperem que també animi a participar a tota la comunitat educativa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada