19 de maig 2017

INTERNET DE LES COSESEls alumnes de 5è de l'escola l'Antina han participat en un projecte pilot  "Proyecto CISCO Escuela " dins de l'àrea de lllengua anglesa. Aquest projecte ve proposat pel Departament d'Ensenyament i compta amb la col·laboració i formació per part de l'empresa CISCO. Els alumnes han conegut les millores i avenços que la interconnectivitat entre els objectes poden aportar a la vida diària en un món en que participaran activament i en que les noves tecnologies tindran un paper indiscutible.

La reflexió que han realitzat els alumnes al voltant del que es coneix com Internet de les coses, ha donat lloc al treball final en grup: crear un prototip en forma de maqueta. 

El dimecres 17 de maig, el jurat format per 2 tècnics del Departament d'Ensenyament, 1 representant de CISCO, 2 alumnes de 6è i 2 mestres de l'escola han escoltat atentament les presentacions bilingües (català i Anglès) de cadascú dels 8 grups. La implicació, esforç i assoliment per part de tots els alumnes de 5è ha estat el comentari més repetit entre els membres del jurat. El nivell de les propostes ha estat molt alt però malauradament només un grup podia guanyar.

La maqueta guanyadora ha estat l'anomenada "Intelligent Beach House" realitzada pel grup de les SMARTGIRLS: Clàudia, Berta, Lucia R, Laura, Paula i Lucia B.

Tots els alumnes han rebut un certificat de participació entregat pel sr. Pio Nicola Fiano representant de CISCO.

El 29 de Maig  es convida a l'equip guanyador de cadascuna de les escoles participant en el "Proyecto Escuela" a les  instal·lacions de CISCO a Barcelona per presentar el prototip en connexió en forma de reunió virtual amb escoles de Mèxic i Madrid.

Enhorabona a tots els nostres joves inventors!!       

Si voleu saber més consulteu el blog d'Anglès de l'escola l'Antina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada