3 de juny 2020

BEQUES MENJADOR CURS 2020-2021

Benvolgudes famílies,

El Consell Comarcal del Tarragonès ens ha comunicat que del 8 al 23 de juny es podran sol·licitar les beques de menjador per al proper curs 2020-2021. Degut a l'estat d'alarma aquest curs ha variat la manera de fer els tràmits, per això preguem lectura molt atenta.

Segons sigui la vostra situació familiar es farà d’una manera o altra:

1-     MODEL ABREUJATPer a l’alumnat que ja tenia beca de menjador durant el curs 19-20, i no ha canviat la seva situació familiar durant aquest curs, la família NOMÉS ha de descarregar el document adjunt, omplir-lo i enviar-lo al correu electrònic de l’escola e3009242@xtec.cat. (No és necessari signatura ni cap documentació més).

 Per a qualsevol consulta o dubte podeu escriure un correu a l’escola o trucada telefònica al 977642496  de 09 a 13h de dilluns a divendres.

 2-     MODEL ORDINARI: Però si us trobeu en algun d’aquests casos:


a)     Famílies que l’any passat NO van demanar beca.

b)     Famílies que l’any passat se’ls hi va denegar la beca per manca de documentació.

c)     Famílies que la van demanar l’any passat però que ha canviat en alguna d’aquestes situacions: tenen fills/es amb custòdia compartida, en acolliment o han canviat els membres de la unitat familiar respecte el curs actual (ex: un nou fill, una separació, defunció, emancipació, etc...).

d)     Famílies que teniu fills/es que entraran a P3 el curs vinent.

e)     Altres situacions.

 Han de tramitar la beca de FORMA PRESENCIAL, demanant cita prèvia al CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS  a partir del 3 de juny i des del següent enllaç: http://tarragones.cat/ i/o trucant al 977 244 500 (a partir de dilluns 8/06/20).

En aquest cas haureu d’anar al CONSELL COMARCAL amb la següent documentació:

Obligatòria fotocopia del DNI / NIE de l’alumne/a sol·licitant de la beca.

-        Haureu de posar a la sol·licitud el codi IDALU. Aquest codi el podreu trobar a la part superior dels informes d’avaluació, just al costat del nom del vostre fill o filla.

-        Fotocòpia del DNI/NIE de tots els majors de 16 anys del vostre nucli familiar.

-        Fotocòpia que acrediti situacions específiques com família nombrosa o monoparental, discapacitat, custòdia compartida, ajut habitatge, etcètera.

  EN AQUESTS CASOS (PUNT 2)  NO HEU D’OMPLIR  EL DOCUMENT ADJUNT I NO S’HA D’ENVIAR RES A L’ESCOLA.

Caldrà omplir  els Models II, III, IV, IV (custòdies compartides), V i VI que us podreu descarregar en el següent  link:

 http://tarragones.cat/ensenyament/menjadors-escolars-ajuts-1

El Consell Comarcal també disposarà de fulls en paper per a les persones que tenen dificultat de connectivitat.

Si la família es troba en algun d’aquests supòsits (descrits al punt 2) i vol fer alguna consulta  podrà trucar per telèfon al Consell Comarcal (demanant per Ensenyament) al 977 244500 o enviar un correu a ensenyament@tarragones.cat, i us atendran  amb molt de gust.

Adreça del Consell Comarcal: Carrer de les Coques, 3 (darrera la catedral)

Preguem tingueu en compte els terminis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada