2 de nov. 2020

CELEBREM LA CASTANYADA

Amb l'apropament de la celebració de la festa de la Castanyada, el vestíbul de l'escola es va anar transformant en un passeig per un bosc en època de tardor. 

En aquest bosc podíem observar un seguit d'elements molt originals que van servir per fer l'exposició de tardor: arbres, fruits, animalons...envoltaven tot l'espai creant una atmosfera idíl·lica.

També s'han fet receptes delicioses a casa, amb productes de la temporada, i les famílies de 2n ens han enviat les seves fotografies.

Tot l'alumnat ha participat i ha tingut l'oportunitat de visitar l'exposició.


Educació Infantil

1r

2n

3r

4t


No oblidem que la festa de la Castanyada també coincideix amb Halloween. Des de l'àrea d'anglès s'ha realitzat un mural amb elements "terrorífics" típics d'aquesta festa i unes carbasses molt ben decorades que ens han portat els nens i nenes de 6è.

La Festa de la castanyada va finalitzar amb un concert de música tradicional africana per a l'alumnat de 2n a 6è. Vam descobrir nous instruments, noves llengües  i danses curioses. Els més petits van gaudir d'una obra de teatre anomenada "Bon profit" la qual convidava a menjar de manera saludable.

L'Antina sempre amb la cultura i les tradicions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada