5 de des. 2022

L’ANTINA AMB LA MARATÓ


Com ja sabeu, durant el 1r trimestre tota l’escola ha estat treballant l’objectiu ODS 3: Salut i Benestar. S’han realitzat a les aules diferents activitats i propostes per conscienciar els nens i nenes de la importància de mantenir hàbits saludables per a una millor qualitat de vida. 

Cada ODS finalitzarà amb un acte de cloenda on l’alumnat serà el protagonista i on vosaltres també podreu participar com a espectadors/es. 

Com a cloenda del treball de l’ODS 3, l’escola organitzarà un acte solidari amb l’objectiu de recaptar diners per la Marató de TV3 (que en aquesta 31a edició va dedicada a la Salut Cardiovascular). 

- Dijous 15 de desembre: Educació Infantil organitza un MERCADET ARTESANAL al pati d’Infantil, on podreu adquirir manualitats elaborades per l’alumnat. 

Entrada: Porta de consergeria en horari escolar. A partir de les 16:30 h, entrades i sortides pel pati d’Infantil. 

Horari orientatiu: de 15:20 h a 17:00 h. L’equip d’Infantil informarà més endavant del funcionament exacte d’aquesta activitat. 

- Divendres 16 de desembre: L’alumnat d’Educació Primària, us mostrarà una sèrie d’activitats (cançons, poemes i performance...) relacionades amb el tema de la Marató. 

Horari: a les 15:15 h. 

L’entrada i sortida serà per la porta del pati de Primària. A l’ entrada trobareu unes guardioles on podreu dipositar el donatiu per la causa de la Marató (min. 1€). 

L’AMPA ingressarà els diners recaptats al compte de la Marató de TV3. L’ingrés dels 2 actes és farà públic a través de les xarxes socials de l’escola. 

No hi falteu, la causa sempre s’ho mereix! 

Per a més informació de la Marató, podeu visitar la web: https://www.ccma.cat/tv3/marato/ 

Nota important: En cas de pluja l’acte es farà al gimnàs i l’entrada de les famílies quedarà anul·lada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada