14 de des. 2014

L’ESCOLA L’ANTINA BATEGA PER LA MARATÓ


Un gran enlairament de globus, el passat divendres, va culminar tota una setmana d’actes dedicats a les malalties del cor.

El passat diumenge es va celebrar la 23a edició de la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la sensibilització i difusió social sobre les malalties del cor. Aquesta campanya, coordinada per la Fundació La Marató de TV3 i amb el suport de Departament de Benestar Social i Família, és especialment rellevant per a la nostra escola ja que tenim una alumna a Educació Infantil que pateix una cardiopatia congènita.

Per aquest motiu l’Escola l’Antina va organitzar, durant la darrera setmana, tot un seguit d’actes destinats a informar i conscienciar sobre les malalties del cor. Els actes, que anaven adreçats tan a l’alumnat com al professorat del centre, van ser els següents:

  • Sessió de contacontes relacionada amb aquest tema, adreçat a tots els alumnes de l’escola. Anirà a càrrec de la sra. Imma Pujol i la sra. Anna Merino.
  •  Activitats plàstiques per decorar el pati de Primària (E. Infantil i Cicle Inicial).
  • Visionat de vídeos relacionats amb el tema (Cicle Mitjà i Superior).
  • Xerrada informativa sobre les cardiopaties congènites, a tots els professionals de l’escola, a càrrec de la sra. Àngels Estévez, psicòloga i delegada territorial de l’AACIC CorAvant a Tarragona i la mare de l’alumna que pateix aquesta malaltia.
  • Curs de desfibril·lador a tres professionals de l’escola ja que la Regidoria d’Ensenyament ens n’ha lliurat un.
Per tancar la setmana es va celebrar, el passat divendres 12 de desembre, un acte simbòlic de cloenda amb la participació de tota la comunitat educativa.

La jornada es va iniciar amb uns breus parlaments d’Isabel Escobar, directora de l’Antina, d’en Jordi Solé, regidor de l’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Torredembarra, i de les alumnes delegades de 6è de Primària. A les 16h es va construir un gran cor al mig de la pista, format per alumnat del centre, que va bategar amb força per mostrar el suport de l’escola. L’acte va finalitzar amb un gran enlairament de globus.


Des de l’escola l’Antina es vol deixar patent el seu més profund agraïment a totes aquelles persones que han col·laborat en tots els actes realitzats (professorat, personal PAS, alumnat, Regidoria d’Ensenyament, AMPA, mares voluntàries, Biblioteca Municipal, Associació AACIC), així com mostrar el seu suport absolut a la família de l’alumna de la nostra escola que pateix una cardiopatia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada