1 d’abr. 2020

RECOMANACIONS ESCOLARS


Benvolgudes famílies

Us deixem un document amb una guia de recomanacions, activitats i propostes educatives i lúdiques, que hem estat preparant aquests dies, per tal que els vostres fills/es puguin disposar d’un ventall de recursos que connectin amb la seva vida escolar. Us comuniquem que les tasques no són obligatòries ni avaluables, només són recomanacions.

És molt aconsellable que en aquest període de confinament manteniu i acordeu amb els vostres fills/es una planificació diària amb unes tasques concretes a fer adaptades a les vostres possibilitats, entenent també que hi poden haver mesures de flexibilitat segons les vostres necessitats. Establir unes rutines  familiars, en  un horari previsible, els/les donarà seguretat, confiança i els/les ajudarà a estructurar el dia a dia en aquest temps de confinament (un temps que sembla que s’allargarà).

En aquesta planificació aconsellem que hi hagi un “temps escolar” dedicat a realitzar les tasques que us proposem (veureu que hi ha un gran ventall de propostes, de diferents àrees, creatives, de caire més lúdic...).

Us deixem també l’exemple d’una planificació horària com a model. És important que els vostres fills/es participin en la seva elaboració i siguin coneixedors/es d’aquesta planificació.

NOVETAT DINANTIA!!!

Us comuniquem també que hem habilitat DINANTIA perquè pugueu enviar al tutor/a del vostre fill/a les mostres de treballs que van fent des de casa. D’aquesta manera activem la seva motivació i sentiran que el lligam amb l’escola no s’ha trencat. Això és totalment voluntari  però pot ser un gran estímul pels vostres fills/es a l’hora de realitzar les activitats que proposem.
  
*Podeu enviar escrits, pdf, words, fotos, àudios i vídeos (que no excedeixin els 10Mb). Cada dimecres el tutor/a donarà resposta als correus rebuts.

Esperem que tot se solucioni aviat i poder tornar a la nostra vida quotidiana. No baixem la guàrdia, seguim estrictament les recomanacions per evitar el contagi. Cuideu-vos molt i digueu als nens i nenes que els/les trobem molt a faltar. 

Molts ànims i molta paciència.

La direcció i els/les mestres de l’escola l’Antina continuem treballant per l’escola.


EDUCACIÓ INFANTIL


EDUCACIÓ PRIMÀRIA

1r


2n


3r

Recomanacions escolars:


Exemple horari:


Informació Innovamat:


4t

Recomanacions escolars:


Exemple horari:Recomanacions escolars:


Exemple horari:Recomanacions escolars:


Exemple horari:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada