29 d’abr. 2021

ACTIVITATS JORNADES CULTURALS

Us deixem un recull de les activitats que vam realitzat al nostre centre en motiu de la celebració de les Jornades Culturals.

Dijous 22 d'abril

Teatre per a l'alumnat d'Infantil i 1r de Primària: versió moderna de la llegenda de Sant Jordi escenificada amb titelles gegants i amb tocs de màgia i foc. Companyia de teatre “PlusArts”.


English is fun! per a l'alumnat de 3r: “ZOG” i els seus amics aprenen a l'escola de dracs. Explicació dels personatges d'un conte i visualització del conte en format vídeo. Aquest taller ha estat preparat per la Cristina Jacas.

Escacs per a l'alumnat de 5è: iniciació als escacs i partida simultània contra el president del Club d'escacs de Torredembarra (Sr. Gabriel Comes). 


Taller de tatuatge a càrrec d'Anna d'Itaca Tattoo: l'alumnat de sisè ha escoltat amb atenció les mesures sanitàries que s'han de seguir quan algú es vol fer un tattoo.

Contacontes per a l'alumnat de P5: la Macarena Traviesa ens ha explicat un conte relacionat amb la plantada d'arbres i plantes del pati. 


Taller de percussió per a l'alumnat de 2n a 5è: taller per conèixer la bateria, explicació de les seves parts i petita exhibició musical. A càrrec del mestre de música Marc Lores.


Divendres 23 d’abril

Gos de teràpia, per a l'alumnat de 2n: La Cristina Cunillera ens ha portat el seu gos ensinistrat per ajudar els infants amb alguna dificultat.Phisiokids per a l'alumnat de 4t: taller a càrrec de Fysiohome per donar a conèixer els tractaments i tot el treball que realitza un fisioterapeuta. També coneixença del cos i d'algunes tècniques de massatge.


Iniciació a la robòtica, per a l'alumnat de 1r: el Josep Bairaguet (coordinador digital del centre) ha ensenyat a l'alumnat la inteligencia d'uns robots Beebots ben cuirosos.Taller de rap, per a l'alumnat de 6è: taller on es fa un repàs de la història del Rap, i creen rimes a ritme de rap. Organitza PEE

 


Conte musical per a l'alumnat de P3 i P4: La Rosalia i Marina Ciuró han explicat un conte amb acompanyament de piano. 

 


Taller de pesca per a l'alumnat de 2n: el pescador Pol Fortuny ens ha explicat les diferents tècniques de l'art de pescar i altres curiositats.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada